Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Aves Studio

Aves Studio

Aves' Studio, leidend in epoxie putties and modeleer kleien.

Aves Apoxy Sculpt en Clay (epoxybased) hebben een eenvoudige 1 op 1 mengverhouding, een lange werktijd, zijn gebruiksvriendelijk en geurloos. Apoxie Clay is iets harder en verkrijgbaar in twee kleuren (naturel en wit). Apoxie Sculpt is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

Apoxie Fixit is meer geschikt voor reparatie-doeleinden vanwege de tolorantie voor warmte en kracht, het is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Aves Mache en Aves Master Mache zijn krimpvrije papier mache producten waar alleen water aan toegevoegd hoeft te worden

Aves Critter Clay is een kant-en-klare zelfhardende klei op waterbasis met een extreem lage krimp.

Aves Studio produkten

 • Aves Apoxie Clay

  Apoxie Clay is zelfhardende, synthetische klei. Het kombinnert de kwaliteiten van boetseerklei met de hardheid van epoxy. Ideaal voor zeer gedetailleerd werk.

 • Aves Fixit & Fixit Sculpt

  FIXIT Sculpt is great for many uses that require all of the features and benefits of our traditional FIXIT plus offers exceptional sculpting qualities.

 • Aves Apoxie Sculpt

  komt in vele kleuren. Een twee komponenten boetseermateriaal dat geschikt is voor gedetailleerde vormgeving en een hard en duurzaam eindresultaat geeft.

 • Aves Critter Clay

  Keramische massa's (klei) is het traditionele boetseermateriaal voor de beeldhouwer en keramist. Een nieuwe variant is WED-Clay. Hiermee kunt u langer doorwerken zonder dat de WED-Clay droogt en krimpt.

 • Papier Mache

  Aves® Paper Maché™ is een gebruiksvriendelijke all-round en multi-purpose modelleermassa gemaakt van papierpulp. Het is wit, sterk, licht van gewicht en fijn van structuur. Voor vele toepassingen.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

Merken Toepassingen Contact Verzending Informatie New In