Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Smooth-Sil 940

Smooth-Sil 940 is a food grade variation of the populat Smooth-Sil series. With a shore A 40 and high tear strength it offers excellent performance and versatility.

Smooth-Sil 940 producten

  • Smooth-Sil 940 / 5 kg

    Platinum Cured Silicone, approved for making foodmolds; 5 kg.

    181,35 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

More information on Smooth-Sil 940

Technical Bulletin and MSDS

Food Grade Silicones

Verwerking van Smooth-Sil ® 940 , de Sorta Clear ® -serie en de Equinox ® serie van Rubbers voor Voedsel verwante toepassingen

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN
Sommige Smooth-On Platinum Siliconen zijn gecertificeerd voor veilig contact met voedingsmiddelen . Smooth - Sil ® 940 , de Sorta Clear ® Serie en de Equinox ® -serie zijn geschikt voor het maken van bakvormen en trays, ijsbakken, gietboter, chocolade en andere toepassingen en kan wordten gebruikt om voedsel te produceren.
Deze materialen zijn door een onafhankelijk laboratorium getest om te voldoen aan de totale extractieve grenzen. Op de juiste wijze verwerkt en warmte uitgehard. Raadpleeg de technische bulletins van deze materialen voor een goede verwerkingsinstructies ( verkrijgbaar bij www.smooth-on.com ) .
Na-harding is nodig - Na de rubbervorm gedurende 24 uur is uitgehard, Moet deze worden bloot gestelt aan oven met de temperatuur van bij 212 ° F / 100 ° C gedurende 4 uur . Laat afkoelen en was gietholte grondig schoon met afwasmiddel / wateroplossing . Goed naspoelen en laten drogen alvorens het te gebruiken.
Compliance - De ingrediënten en ingrediënten niveaus in Smooth - Sil ® 940 , The Sorta - Clear ® Series en de Equinox ® -serie voldoet aan 21 CFR 177.2600 , artikelen van rubber voor herhaald gebruik onder de totale extractieve grenzen zoals aangegeven en gepubliceerd in de Code of Federal Regulations . FDA naleving betekent niet dat Smooth - Sil ® 940, Sorta Clear ® 40, Sorta Clear ® 18 en de Equinox ® serie zijn FDA goedgekeurd . Om te worden erkend, de gebruiker moet ook voldoen aan alle van toepassing zijnde eisen van de FDA . Naleving van 21 CFR 177.2600 niet machtigen gebruik van de verbinding voor de vervaardiging van zuigflessen spenen
.
Bakken Met behulp van een Mal.
• Plaats mal op een bakplaat voor meer stabiliteit en handling.
• Laat rubber niet bloot aan temperaturen boven 400 ° F / 204 ° C.
• Doe mallen niet onder de grill.
• Silicone rubber kan geen warmte gelijkmatig te verdelen . Voedsel in ondiepe mallen zullen sneller tegenover bakken in diepere mallen. Dikke secties zullen de warmte langer dan dunne secties behouden . Controleer regelmatig of er gaarheid bij het eerste gebruik.
• Maak de mallen schoon met een sopje warm water en een zachte spons en spoel grondig tussen de bakkingen door of voor het opbergen . U kunt de mal snel drogen in een oven . Bak gedurende 5 minuten bij 300 ° F / 150 ° C.

Merken Toepassingen Contact Verzending Informatie New In