Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Worbla's Meshed Art

Wanneer sterkte en stevigheid belangrijk zijn, biedt Worbla's Meshed Art een thermoplast met uitstekende kleefeigenschappen en stabiliteit. Worbla's Meshed Art biedt een gladde, leerachtige afwerking aan de ene kant en een mesh-structuur aan de andere kant met uitstekende sterkte en veerkracht.

VERZENDING - GROOT VOLUME - LAAG GEWICHT

Houd er rekening mee dat voor verzending van producten met een groot volume, zoals thermoplastische platen, EVA-schuim en grote beeldvormende vormen, het VOLUME wordt berekend in plaats van het GEWICHT.
Bij het bestellen van deze producten geven wij u apart een prijsopgave voor verzending NADAT u uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Bedankt voor uw begrip.

producten

Worbla's Meshed Art

Video
Video met dank aan Minque
Instructie

Kenmerken

- Zoals alle Worbla-producten is Worbla's Meshed Art niet giftig en vrij van oplosmiddelen. Worbla's Meshed Art is ook gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede rijstschillen, omdat we altijd op zoek zijn naar duurzamere, milieubewustere producten. Worbla's Meshed Art wordt geactiveerd bij een temperatuur van 80-90°C en wordt dan met de hand kneed- en vormbaar, en kan eindeloos worden opgewarmd totdat de gewenste vorm is bereikt.
- Het gaas op Worbla's Mesh Art vormt zich niet door het product wanneer het wordt verwarmd en gevormd, zelfs niet over complexe rondingen. Hierdoor blijft het oppervlak glad – vergelijkbaar met Worbla’s Finest Art.
- De lijm in Worbla's Mesh Art is sterker en plakkeriger dan Worbla's Finest Art: dit betekent dat het nog gemakkelijker is om naden en randen te mengen, maar we raden je ten zeerste aan om over een siliconenvel of
perkamentpapier te werken, omdat Worbla's Mesh Art erg stevig kan blijven plakken aan je werkruimte.
- Worbla's Mesh Art kan complexe rondingen aannemen, zowel positieve als negatieve , net zo goed als Worbla's Finest Art. Voor grote koepels en complexe vormen komt een tweede paar handen goed van pas.
- Worbla's Mesh Art is sterker - veel sterker - en bestand tegen scheuren zodra het is verwarmd en afgekoeld. Als je een sterk ondersteunde prop of accessoire nodig hebt, kunt u mogelijk één laag Worbla's Mesh Art gebruiken wanneer twee lagen Finest Art nodig zouden zijn geweest. Je kunt een gebied ook versterken door Worbla's Mesh Art achter Finest of Black Art te plaatsen.
- Worbla's Mesh Art Scraps kunnen worden gerecycled! Omdat er een grotere hoeveelheid zelfklevend plastic en een fijner raster is, kunnen restjes en stukjes van Worbla's Mesh Art opnieuw worden gemengd en gebruikt voor beeldhouwen met een oppervlak dat slechts iets ruwer is dan opnieuw gemengde Finest Art-restjes. Het kan ook worden gemengd met Finest Art-snippers en weer worden opgerold tot nieuwe vellen. Deze zullen niet zo sterk zijn als het origineel, maar behouden wel veerkrachtigheid. Als je ooit hebt geprobeerd Wonderflex-snippers te recyclen, weet u dat het moeilijk is om iets glads te krijgen.
U zult Worbla's Mesh Art nog steeds moeten primen, hetzelfde als Worbla's Finest of Black Art, als je een vlak, glanzend oppervlak wilt om te schilderen.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen