Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Accel-T™

Buy Smooth-On at FormX

Smooth-On is one of the worlds leading manufaturers 3D modeling materials such as mold-making, casting and special effects materials but also industrial casting resins, adhesives and equipment. FormX is main distributor of Smooth-On products in Europe.

Accel-T™ is een 1-component additief dat de uithardingstijd van Smooth-On tin-uithardende siliconenrubberverbindingen, in verhouding tot de toegevoegde hoeveelheid, verkort van een nacht tot enkele uren. Accel-T wordt toegevoegd als een percentage van deel B, voordat deel A wordt toegevoegd.

BELANGRIJK: De verwerkingstijd (potlife) wordt drastisch verminderd in verhouding tot de hoeveelheid Accel-T™ die wordt toegevoegd. Ook de viscositeit van het rubber zal toenemen. Mix, vacuüm en giet snel.

Accel-T

Instructions

Instructies

BELANGRIJK: Meng Accel-T™ grondig met deel B voordat u deel A toevoegt. Het toevoegen van Accel-T™ zal de levensduur van de tin-cured siliconenrubber verkorten in verhouding tot de toegevoegde hoeveelheid.

Veiligheid – Gebruik in een goed geventileerde ruimte ("kamergrootte" ventilatie). Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren. Bewaar en gebruik alle producten bij kamertemperatuur. Dit product is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt. Draag handschoenen en oogbescherming om het risico op besmetting te minimaliseren.

Alle componenten moeten worden gemeten met behulp van een nauwkeurige gramschaal.

1. Bepaal de totale hoeveelheid rubber die nodig is voor uw toepassing. Bereken vooraf de juiste hoeveelheden van Deel A, Deel B en Accel-T™.

2. Weeg de benodigde hoeveelheid deel B . af

3. Weeg de benodigde hoeveelheid Accel-T™ af en voeg deze toe als percentage van Deel B. Meng Deel B en Accel-T™ grondig.

4. Weeg de benodigde hoeveelheid deel A af en voeg deze toe.

5. Meng grondig en verwijder alle kleurstrepen uit het mengsel.

6. Giet het mengsel in een nieuwe, schone mengkom en meng opnieuw.

7. Vacuümmateriaal (29 h.i.g. kwik) zoals aangegeven in het technische bulletin van siliconenrubber.

8. Giet rubber in het insluitingsveld, laat het rubber over het model rijzen.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testtoepassing aanbevolen om de geschiktheid voor uw project te bepalen als de prestaties van dit materiaal in het geding zijn.

BELANGRIJK
: De verwerkingstijd (potlife) wordt drastisch verminderd in verhouding tot de hoeveelheid Accel-T™ die wordt toegevoegd. Ook de viscositeit van rubber zal toenemen. Mix, vacuüm en giet snel.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen