Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Sealers

Buy Smooth-On at FormX

Smooth-On is one of the worlds leading manufaturers 3D modeling materials such as mold-making, casting and special effects materials but also industrial casting resins, adhesives and equipment. FormX is main distributor of Smooth-On products in Europe.

Beton is van nature een poreus materiaal en moet vaak worden afgedicht voor bepaalde omgevingen en toepassingen. Er is een veelvoud aan systemen en producten op de markt die voor het afdichten van beton. Er is geen magisch antwoord, elke sealer en elk systeem heeft voor- en nadelen.

Wij bieden 3 systemen voor het afdichten van beton, ontwikkeld na jarenlange ervaring, 'trial and error' en observatie. Zoals de meeste dingen die we waarderen, heeft beton zorg en aandacht nodig. We houden van beton vanwege het handgemaakte karakter, de tijdloze schoonheid en het vermogen om een ​​eigen levensverhaal te ontwikkelen.

Buddy Rhodes reactieve polyurethaan sealer
Dit is ons nieuwste aanbod in de sealer-collectie. Buddy Rhodes reactieve polyurethaan sealer is een hybride sealer die de voordelen van zowel reactieve sealtechnologie als een watergedragen urethaan sealer combineert. Deze sealer biedt uitstekende vlek- en slijtvastheid en vereist zeer weinig onderhoud voor jarenlange kwaliteitsservice.

ICT-betonbehandelingssysteem
Als het goed wordt toegepast op hoogwaardig beton, is er geen sealer op de markt die kan concurreren met ICT. Dit is een populaire keuze onder professionals, maar het vereist veel aandacht tijdens het hele proces van het maken en afwerken van beton.
ICT vertrouwt op het beton waarop u het toepast. Dit is geen klassieke actuele of penetrerende sealer die uit zichzelf uithardt en op of in het beton blijft zitten. Dit betekent dat het uitharden, verwerken en aanbrengen van de sealer zorgvuldig gebeurt om de effectiviteit van het systeem te vergroten.

Buddy Rhodes afdichtingssysteem
Buddy's systeem is een combinatie van penetrerende sealer, een satijnen acryl sealer en bijenwas. De doordringende sealer is een primer, de satin sealer is een beschermende laag die een behoorlijke vlekbestendigheid biedt en de was is een optionele onderhoudsstap.
Dit sealer systeem is eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk te repareren en biedt een goede bescherming, waardoor het een uitstekende keuze is voor veel situaties.

 • ICT Reactief Sealing Systeem

  ICT Reactief Sealing Systeem

  ICT is een REACTIEF afdichtingssysteem op basis van een gepatenteerde mix van silica's, silicaten, silanen en polymeren. more

 • BR Reactive Polyurethane Sealer

  BR Reactive Polyurethane Sealer

  Buddy Rhodes Reactive Polyurethane Sealer (RPS) is a hybrid sealer combining the benefits of both reactive sealing technology and a water borne urethane sealer. RPS gives excellent stain protection an ... more

 • Buddy Rhodes Sealing System

  Buddy Rhodes Sealing System

  Buddy’s system is a combination of penetrating sealer, a satin acrylic sealer, and beeswax. Do you need to use all three? Not necessarily, but here is the scoop: The penetrating sealer is a pri ... more

No products were found that match your criteria. Choose other filter options.

*Alle Preise incl. Umsatzsteuer, zuzüglich

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Special Properties

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Textiel

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen